Facebook oldal beindult

by

Kellett ez már!?

Folyamatosan osztanék meg veletek hasznos tippeket, de sokszor csak egy pár sorról, vagy egy érdekes honlapról, programról lenne szó, ami nem igényel egy egész blog bejegyzést. Ez indokolttá tette, hogy legyen egy másik kommunikációs csatornám.

Megjelentem a Facebook-on

Már annyi gyors ötletet, hasznos linket megosztottam volna itt az oldalon, amikkel az online vállalkozásom felépítése kapcsán találkoztam, hogy megszámolni nem tudnám.
Viszont ezek sokszor csak két-három soros infók lettek volna egy-egy honlapról, szolgáltatásról, vagy szoftverről. Blog bejegyzésnek túl rövidek lettek volna. Így jött az elhatározás, hogy csinálok egy Facebook oldalt is, amin ezek simán megjelenhetnek.

Kommunikáció!

Egy további előnye is lesz ennek az új kommunikációs csatornának, mégpedig az, hogy ez már kétirányú lehet. Simán lehet kommentelni, kérdezni, tapasztalatot megosztani az ötletekkel, infókkal kapcsolatban. Sőt buzdítalak is rá!

miskolcijozsef.eu hivatalos Facebook oldal

Szóval tegnap beélesítettem új Facebook oldalamat, amire egy posztot már ki is raktam. Gyertek és nézzétek meg! Nyomjatok egy like-ot, vagy kövessétek be az oldalt és akkor sűrűbben kapsz a vállalkozásom alakulásáról is helyzetjelentést a sok hasznos eszköz és információ mellett!

Katt ide és találkozzunk ott:

https://www.facebook.com/miskolcijozsef.eu

Miskolci József
  • Facebook
  • Twitter

Szerző: Miskolci József

Villamosmérnök vagyok, aki belevágott az online vállalkozás világába. Megosztom tapasztalataimat, mások és saját magam okulására.

Share This