Projekt 1 indul: 90 napos program

by

Újratervezés

Korábban volt egy elképzelésem, hogy hogyan fogom az első projektemet elindítani a kettőből. Közbejött pár dolog és változás. Nem baj! Akkor változtatunk a terven, mert a cél a lényeg! 🙂

Következetesség

Az első projekt arról szól, hogy mi van akkor, ha betartjuk egy módszer lépéseit. Sokszor, sok féle tanácsot és módszert láttam már például, hogy hogyan kell egy network marketinges vállalkozást csinálni. Nem bonyolult, de nehéz. Nehéz, mert be kell tartani és megcsinálni következetesen az elvégzendő feladatokat.
 

Mi kell a sikerhez?

Szerintem sokan azért nem sikeresek ebben az iparágban, mert nem csinálják azt, amit kell. Vagy kedvük nincs hozzá, vagy idejük, vagy megfelelő módszerük. Bevallom nekem is felváltva voltak ezekkel gondjaim. De az biztos, hogy amikor ténylegesen csináltam valamit, akkor mindig jöttek eredmények.
 
Most eldöntöttem, hogy 90 napig gondolkodás nélkül szót fogadok az iránymutatásoknak és csinálni fogom, amit kell. Lássuk, hogy tényleg jönnek-e majd az eredmények! 🙂
Ebben három könyv lesz a “sablonom”, illetve ezt megtámogatja majd egy magyar “fejlesztés”. Egy magyar nyelvű rendszer, ami a munkát segíti majd. A könyveket láthatod a képen.
I dare you
  • Facebook
  • Twitter
Indul a mandula
Március elsején tehát indul a 90 napos program.
Igyekszem majd mindent naplózni és statisztikákat készíteni. Mérnök végzettségű műszaki menedzserként, jó kis KPI táblázatot fogok készíteni róla, hogy lássam mi működik és mi nem. 🤓 Illetve milyen eredményeket hoznak a különböző tevékenységek!
 
Szerintem jó “buli” lesz! De az biztos, hogy mindenképpen tanulságos. Bármi is lesz az eredmény, az számomra reprezentatív lesz. 🙂
Miskolci József
  • Facebook
  • Twitter

Szerző: Miskolci József

Villamosmérnök vagyok, aki belevágott az online vállalkozás világába. Megosztom tapasztalataimat, mások és saját magam okulására.

Share This