Szeretek számlát írni

by

Megint számlát írtam!

Biztos sokan vannak úgy, mint én, hogy szeretnek számlát írni. Főleg a kezdő vállalkozók, akik minden bevételnek örülnek. Aztán mikor már olyan sokat kell írni, hogy már inkább fárasztó és szükséges rosszként éli meg az ember, akkor el kell gondolkodni, hogy lehet-e ezt másképpen? Elárulom. Lehet!

Minden bevételnek örülök

Ma érkezett egy e-mail, aminek megörültem. Jutalék volt benne. Affiliate partnerként együttműködök egy igen ügyes online vállalkozóval. Fiatal kora ellenére szerintem nagyon sikeres. Akár példaképnek is jó. Ő már milliós havi bevételekkel számolhat, de ettől függetlenül én annak az 5 számjegyű jutaléknak is örültem, amit kiszámlázhattam neki. Már nem először.

Mindig szeretek számlát írni

Egyenlőre én szívesen írom a számlákat, mert azért nem tömegével kell csinálnom. Persze fejben már felkészültem arra is, hogy akár naponta 10-20 számlát is ke kell állítson a vállalkozásom. Nem lesz gond, hiszen automatizálom majd, ha odáig eljutok.

Számlázz.hu

Idén kötelezővé vált az adótörvények változása miatt, hogy minden vállalkozónak online összeköttetésben kell lennie a számlázó rendszerének a NAV-val, ha más vállalkozóknak, cégeknek állít ki számlát, annak azonnal be kell érkeznie az “adóhivatalba”.

Ez az új rendelet terelt engem is a Számlázz.hu-ra. Nekem tetszik az online számlázós rendszerük. Az olyan kishalaknak is, mint jelenleg én vagyok, ingyenes megoldást tudnak biztosítani. De ha már igazán profi leszek és automatizálva akarok havi sok-sok számlát kiállítani, postázni, stb., azt is meg tudom velük csinálni.

Eddig nem volt velük semmi problémám. Ma is megírtam a számlámat és egy kattintással azt is el tudtam intézni, hogy a számlát ők postázzák el fizikailag is egy levélben a címzettnek. Tehát beborítékolják é fel is adják. Nem kell elmennem a postára. Igaz, hogy ezért elkérnek 290 forintot, de ennyi pénzért egy levél miatt egyszerűen nem érné meg nekem a sorbanállást. 🙂

Merem ajánlani őket

Tehát az eddigi tapasztalataim nagyon jók velük, ezért nyugodtan merem ajánlani másoknak is.

A honlapjuk: https://www.szamlazz.hu/

 

Miskolci József
  • Facebook
  • Twitter

Szerző: Miskolci József

Villamosmérnök vagyok, aki belevágott az online vállalkozás világába. Megosztom tapasztalataimat, mások és saját magam okulására.

Share This